Maalderink Automotive is gespecialiseerd in het verkopen van jong gebruikte. Het grote verschil t.o.v. van de merkdealer is dat wij ze tegen scherpere prijzen kunnen aanbieden. Wij verkopen auto’s aan merkdealers, autobedrijven, handelaren en particulieren. Alle auto’s die wij aanbieden staan we volledig achter en zijn grondig gecheckt. Zo koopt u altijd een betrouwbare auto voor een goede prijs bij Maalderink Automotive!

Ook kunt u bij ons terecht voor het importeren van een auto. Dit kunt u gedeelte of volledig aan ons uitbesteden. Wij zorgen voor een goede en duidelijke communicatie om zo misverstanden te voorkomen. Daarnaast bent u ook bij ons op het goede adres voor een zoekopdracht. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan aan de slag!

Maalderink Automotive is een RDW erkend bedrijf en aangesloten bij Autotrust Garantie. Hierdoor kunnen wij u een garantie van 6 of 12 maanden aanbieden! Een auto financieren valt ook onder de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een aanbod op maat!